© 2022 | All rights reserved

Realisatie door Studio X

Jouw Heerlijkhuis Bouwen met type Julia Comfort

Nieuwbouwwoning Julia Comfort rode gevelsteen en witte kozijnen - Opties Heerlijk huis bouwen

Jouw Heerlijkhuis bouwen met type Julia Comfort

Het eerste blog beginnen we met ons meest bekeken type; Julia Comfort. De Julia Comfort kenmerkt zich door zijn strakke en eenvoudige lijnenspel. Houd je van een minimalistisch ontwerp zonder teveel “poespas”? Dan is deze eigentijdse woning wellicht iets voor jou. 

Over Heerlijkhuis type Julia Comfort

De Julia Comfort is een stijl binnen ons type ‘Julia’. Een hoogbouwwoning met ontzettend veel ruimte! In de basis heeft type Julia namelijk een inhoud van ca. 609 m3! Dit kan nog verder uitgebreid worden met opties zoals het vergroten van de afmeting, een erker en/of een berging.

 

Julia Comfort is van zichzelf een ‘eenvoudige’ en strakke woning. Dubbele ramen in dezelfde lijn op de begane grond en verdieping en op de zolder een extra raam die in dezelfde lijnen doorloopt. De woning heeft geen overstekken waardoor de gevel ook strak in één lijn ligt. Aan de onderzijde heeft de woning een trasraam in antraciet kleur voor de afwisseling en contrast. Daarnaast heeft een trasraam een extra functie, opspattend water en vuil valt minder op dan bij een witte of rode gevel. Kies je voor een erker aan de voorzijde en extra ramen? Ook dit zorgt voor een ander aanzicht en meer afwisseling in de gevel, maar ook niet te vergeten; extra licht in de woning!

Huis bouwen met Heerlijkhuis type Julia comfort in rode gevelsteen
Huis bouwen met Heerlijkhuis type Julia comfort in witte gevelsteen met opties

De indeling van de woning

In de basis heeft de woning op de begane grond een keuken en woonkamer met open verbinding naar elkaar. De woonkamer is gesitueerd aan de voorzijde en de keuken aan de achterzijde. Daarbij is er aan de achterzijde een deur geplaatst die toegang kan geven aan de tuin. De hal bevindt zich in het midden van de woning met separaat toilet en natuurlijk de trap naar de 1e verdieping. Hier heeft de woning 3 ruime slaapkamers en een badkamer. Ook de zolder is een volwaardige verdieping met ruimte voor een eventuele slaapkamer. 

Jouw eigen huis bouwen met Julia Comfort

Wil jij nu ook je eigen huis bouwen met dit type? Geen probleem, wij helpen je graag verder met de voorbereiding en bouw. Configureer je eigen Julia Comfort en maak een eerste vrijblijvende afspraak! Neem contact op via onderstaande knop en wij reageren zo snel mogelijk!

Huis bouwen met Heerlijkhuis type Julia comfort in witte gevelsteen
Huis bouwen met Heerlijkhuis type Julia comfort in rode gevelsteen met opties